Recensies

Alertheid en verantwoordelijk

Via een goede vriendin zijn wij in contact gekomen met Jacob Degewij. Vanaf het eerste moment was er sprake van een ‘klik’.  Bouwbedrijf Degewij heeft vanaf half januari 2017 tot begin april dus bijna 3 maanden ons huis van onder tot boven verbouwd.
De renovatie betrof o.a. de keuken, badkamers (2) en toiletten (3) .We hebben Jacob leren kennen als een betrokken aannemer die meedenkt, altijd bereikbaar is (ook buiten kantooruren) en een man die voor het mooiste resultaat gaat. Door de alertheid van Jacob inzake de aanwezige asbest in de woning hebben we via hem met de juiste partij kunnen zorgen dat de verwijdering hiervan niet tot een financieel debacle heeft geleid. Net zoals als bij iedere verbouwing, zijn er een aantal zaken niet volgens het boekje verlopen. Dit had met name te maken met het door de loodgieter uitgevoerde werk en de elektriciën die te lang over de klus heeft gedaan. Het prettige aan Jacob was echter dat hij niet wegliep voor zijn verantwoordelijkheid en ervoor gezorgd heeft dat het uiteindelijk helemaal in orde is gekomen.
Het eindresultaat is echter prachtig en we zijn tot op de dag van vandaag blij dat we met Jacob zaken hebben gedaan en we kunnen hem dan ook van harte aanbevelen.

 Ypersestraat Den Haag